2011. november 25., péntek

Halhatatlanok- Mozi ajánló





Halhataltanok 3D
Immortals 3D

amerikai fantasy
101 perc - 2011
16 éven aluliak számára nem ajánlott

A látvány nagymestere, Tarsem Singh rendezõ (A sejt, Zuhanás), valamint Gianni Nunnari (300), Mark Canton (300) és Ryan Kavanaugh (A harcos) producerek grandiózus filmeposzt álmodtak a vászonra, amelyben egy hatalomõrült király földig rombolja az antik Görögországot egy legendás fegyver után kutatva, míg egy egyszerû, fiatal férfi fel nem lázad ellene.
Árulás, bosszú és végzet - a Halhatatlanok izgalmas és örök érvényû története hihetetlen látványvilágú 3D-ben elevenedik meg.

Heraklion kegyetlen és vérszomjas királya, Hüperión (Mickey Rourke) és ádáz hadserege az egész ókori Hellászt lángba borítja, hogy rátaláljon a rég elveszett epiruszi íjra. A félelmetes hatalommal bíró fegyverrel a király letaszíthatja az isteneket az Olümposzról, és a világ urává lehet. Hüperión és légiói könyörtelen hatékonysággal perzselnek fel mindent maguk körül, és úgy tûnik, senki sem állíthatja meg õket. Egy Thészeusz nevezetû fiatal kõfaragó (Henry Cavill) bosszút esküszik, miután Hüperión feldúlja a faluját, és megöli az édesanyját. Phaidra, a papnõ (Freida Pinto), látja a jövõt, és miután találkozik Thészeusszal, meggyõzõdésévé válik, hogy a férfi az egyetlen, aki véget vethet a pusztításnak. A nõ segítségével Thészeusznak sikerül maroknyi csapatot összegyûjtenie, és elindul, hogy megvívja a végsõ, elkeseredett csatát az emberiség megmentésére.

Bemutató: 2011. november 10.




0 megjegyzés: