2011. július 31., vasárnap

True Blood 4. évad 1-4.-rész-ig


Lassan 5. hete újra nézhetjük a True Blood 4. évadát és ez által nyomon követhetjük Sookie,Eric,Bill,Jessica és társai történetét.
Én az előző évadokat is láttam,így alig vártam a folytatást.

Röviden,ami eddig történt:

S04 E01

Az első rész a Tündér világban kezdődik,ahol Sookie találkozik a nagyapjával,de ez a világ nem teljesen olyan amilyennek látszik.
Visszatérve, a 10 percnek tűnő távollét a való életben és Bon Temps városában, 1 év volt ,sok minden megváltozott azóta.
Bill király lett,Tara New Orlensban él,Lafayette és Jesus wikka gyűlésekre jár,Jessica együtt él szerelmével Hoyt-tal,de nem igazán felhőtlen a kapcsolatuk. Eric még mindig akarja Sookiet,Jason pedig rendőr lett,Sam találkozgat hasonló alakváltókkal,és az öccse és közte még mindig elég puskaporos a hangulat.......


S04E02

Sookie próbál alkalmazkodni az új helyzethez és minél többet megtudni régi-új barátairól.
Jason nagy bajba kerül,mivel a vérpárducok családon belül nem tudnak utódot nemzeni,ezért őt szemelik ki erre a nemes feladatra.
 Bill parancsot kap arra,hogy utána járjon,hogy mi is történik a wicca gyűléseken és beszüntesse azokat.
Tara vissza jön Bon Temps-ba és őt is elcsalja Lafayette és Jesus a gyűlésre,ahol Eric is megjelenik és igyekszik megfélemlíteni a wiccácat,de ekkor valami történik.....

S04E03

Találtam a 3. részből egy kis előzetest,ami Spoileres lehet:






Ericcel történt valami és Sookie talált rá, elszállásolj a házában addig amíg ilyen sebezhető.
Mindenki Ericet keresi de Pam és Sookie megegyeznek,hogy elrejtik a világ elől amíg ilyen állapotban van.
A wiccák tartanak a  tetteik következményeitől,de igazán azt sem tudják mi történt.
Jessica és Hoyt viszonya egyre problémásabb. Thommy, Sam öccse jelenleg Hoyt anyjával él,de még mindig ugyanaz a megbízhatatlan srác aki volt.
Jason egyre betegebb és szeretne minél előbb megszökni fogva tartóitól.......


S04E04




Továbbra is mindenki azon van ,hogy Ericet megtalálják. Pam megegyezik Lafayettel,Jesus és Tarával,ha segítenek abban,hogy Ericről lekerüljön az átok ,életben hadja őket.
A wicca,aki ráolvasta Ericre az átkot nem tudja mi történt,megszálta őt valaki vagy valami, így nem is tudja levenni az átkot róla.
Jasonnak sikerül megmenekülnie,de nagyon rosszul néz ki és teliholdat emlegettek fogvatartói, amikor majd kiderül,hogyan sikerült a tervük.
Pam megpróbál dűlőre jutni a wiccával,de ő is átkot kap,Thommy megkeresi a szüleit abban bízva,hogy anyja elhagyta nevelő apját...