2011. június 17., péntek

Nalini Singh: Angyalcsók – Angyali vadász 2.



Nalini Singh: Angyalcsók – Angyali vadász 2.

Fülszöveg:

A vámpírvadász, Elena Deveraux álma valóra vált: angyallá változott – de időre van még szüksége, hogy megerősödjön és szárnyra kaphasson. Pedig éppen ideje nincs: gyorsan fel kell készülnie a legrosszabbakra.
Lijuan, a legősibb arkangyal, aki már a halálon is uralkodni akar, rettenetes meglepetést készít elő a lány számára. Rejtélyes bűncselekmények jelzik: valaki ki akarja használni, hogy az arkangyalok között megbomlott a hatalmi egyensúly – a felderítéshez is szükség lenne Elena vadász képességeire.
A lányt nem csak saját gyengesége bosszantja: azt sem tűrheti, hogy bárki irányítsa őt – lenyűgöző és veszélyes arkangyal szerelme, Raphael azonban már túlságosan hozzászokott az uralkodáshoz. Szerelmük megkérdőjelezhetetlen, de a gyakorlatban halálos is lehet.

Moly.hu értékelés: 90% 

Vélemény:

Cselekmény leírást tartalmazhat! ,így aki nem olvasta az első kötetet, az első pár mondatot ne olvassa!!!!

Az előző kötet ott ért véget,hogy a főhősünk,Elena a vámpírvadász, Raphael szerelmének köszönhetően angyal ként élhet tovább. Innen folytatódik történetünk!

Elena a menedéken van,ahol megtanulhat angyal ként élni,repülni,küzdeni stb.
De itt is történnek rejtélyes dolgok, Elena érzékeit,vadász ösztönét használva,próbálnak fényt deríteni az ügyek ki és mi létére,ki is állhat az események mögött.
Eközben továbbra is kínozza szörnyű múltja,és egyre jobban elmélyül Raphael és az Ő kapcsolata.


A történetről: Egy gondolatnyival kevésbé tetszik ez a történet,mint az előző. Talán azért ,mert kevesebb benne a harc,és Elena humora sem érvényesül úgy,mint az első könyvben,pedig annyira szerettem.
Viszont van bőven érzelem,erotika,és izgalomban sincs hiány. Csak más mint az előző könyv.
A végkifejletre volt több változatom is,és igen az egyik épp az volt ami be is következett,de rövidre zárta az írónő,és végülis happy end ként végződhetett a borzalomnak ígérkező bál,melyen Elena megismerkedhetett az arkangyalok csapatával....

Az eredeti borító is nagyon szép,ezért mellékelem :





Szereplőkről: Elena továbbra is a vagány csaj maradt,nem változott semmit azzal,hogy angyallá vált,de még sokat kell tanulnia,hiszen még nagyon gyenge.
Raphael egyre emberibb oldalát ismerhettük meg,az érzelmes,de mégis tekintélyes arkangyalt,akiben ott lakozik az erő és kiszámíthatatlanság.
Aki még számomra érdekes karakter,az Neha és Méreg,ők különböznek a többiektől,és ez mindenképp érdekes lehet a továbbiakban...

Mindenképp folytatom majd a történetet,és reméljük hamarosan megjelenik magyarul is a folytatás.


Történet: 5/4,5
Izgalom: 5/5
Szereplők: 5/5
Borító: 5/5
Összesen: 5/4,5