2011. február 10., csütörtök

További Bartos Erika: Anna,Peti és Gergő kötetek

Alexandra Könyv Kiadó segítségével ajánlom!


Anna,Peti és Gergő : Megmondalak


"Időnként minden madzagon támad egy kis gubanc. És minden családban támad egy kis gubanc. Vagy egy nagyobb. Vagy egy közepes. Pedig kezdetben a legtöbb madzag egyenes. És a legtöbb család tagjai szeretik egymást. Rejtély, honnan jön mégis a gubanc. Bizony jön és támad, és akkor aztán lesz fogak csikorgatása és vicsorgatása. Meg könnyek kicsorgatása.
Bartos Erika nagy érdeme, hogy a begubancolódott madzagot, akarom mondani családot, akarom mondani helyzetet mindig kedvesen, leleményesen, derűsen oldja meg. Úgyhogy öröm ebben a családban lenni. Még a cserepadon, olvasónak is." (Lackfi János)

Oldalszám : 264
Méret [mm] : 208 x 208 x 26
Tömeg [g] : 820




Anna és Peti - Irány az óvoda!


A szépen illusztrált mesekönyvben tizenhárom bájos, valós mesét olvashatnak a gyerekek. Olyan meséket, amik velük is megtörténhetnek. Például: oltást kapnak, bábszínházba mennek, kirándulnak, vagy felköszöntik Anyát, Anyák napján.


Oldalszám : 218
Méret [mm] : 207 x 205 x 23
Tömeg [g] : 740


Anna, Peti és Gergő: Családi fészek


Kedves Olvasó! Ha ismered Anna, Peti és Gergő történeteit, akkor most biztosan kíváncsian várod, miről szólnak az új mesék! Ebben a könyvben olvashatsz cseresznyeszedésről, takarításról, bújócskázásról, repülőkről, tortasütésről, és arról is, milyen izgalmas dolog új lakásba költözni!


Oldalszám : 264
Méret [mm] : 210 x 207 x 25
Tömeg [g] : 820



Anna, Peti és Gergő: Süss fel, Nap!

Bartos Erika meséi és rajzai nagy segítséget jelentenek a kisgyerekeknek ahhoz, hogy a nap során felgyülemlett szorongásokat oldják, és a gyerekek választ kapjanak olyan kérdésekre, amelyeket még nem is igazán tudnak feltenni, vagy amelyekre a szülőknek nem volt idejük válaszolni. Ezeken a meséken keresztül a kicsik újra átélhetik a mindennapok örömeit, fájdalmait, és fokozatosan megtanulnak azonosulni más mesehősökkel is. Annáról, Petiről és Gergőről immár elmondható, hogy az évek folyamán, e kitűnő sorozatnak köszönhetően, minden kisgyerek jó barátként gondol rájuk." (Boldizsár Ildikó)

Oldalszám : 232
Méret [mm] : 208 x 208 x 25
Tömeg [g] : 760

Folytatása következik...



Bartos Erika: Anna ,Peti és Gergő -Gergő Könyv



















Gergő könyv, A legkisebbek könyve!


Ha ismered Anna, Peti és Gergő történeteit, akkor biztosan kíváncsian várod, miről szól a Gergő könyv! Ebben a könyvben sok mesét olvashatsz Gergőkéről, a család legkisebb tagjáról. Olvashatsz körömvágásról, szúnyogcsípésről, kis kecskékről, a szerszámos ládáról és arról is, milyen jó Apa nyakában ülni!

Vélemény:

Karácsonyi ajándék volt,már nagyon sokat hallottam róla!
A fiúk nagyon szeretik,és már külön kedvenc is van!
Hogy milyen is ez a könyv!?? Nem tudtam elképzelni,míg nem foghattam a kezembe!
Nagyon sok kép van benne,egyszerű pálcika figurákkal illusztrálva,de annál színesebb,helyesebb rajzokkal! A könyv felső részén van pár sorban elmesélve a történet több oldalon át,gyermekeknek teljesen egyszerű,érthető megfogalmazásban,a hétköznapi életből merítve ihletet!
Nagy kedvenc lett nálunk,a kicsi imádja nézegetni a képeket,a nagy pedig már egyedül is meséli a kisöccsének a történetet a képek alapján! Kis gyerekes szülőknek szerintem kihagyhatatlan!

5/5

Hivatalos honlap: Anna,Peti és Gergő