2011. március 20., vasárnap

Nem kellesz eléggé

Nem kellesz eléggé

(He's Just Not That Into You)

 2008

 

színes, magyarul beszélő, amerikai-német romantikus vígjáték, 129 perc

 

 

 

 

rendező: Ken Kwapis
forgatókönyvíró: Abby Kohn, Marc Silverstein
zeneszerző: Cliff Eidelman
operatőr: John Bailey
vágó: Cara Silverman
 
 

 szereplő(k): 

 
Ginnifer Goodwin (Gigi)
Scarlett Johansson (Anna)
Bradley Cooper (Ben)
Jennifer Connelly (Janine)
Jennifer Aniston (Beth)
Ben Affleck (Neil)
Drew Barrymore (Mary)
Justin Long (Alex)
Kevin Connolly (Conor)
 

 

 

Rövid tartalom:

 

Vannak, akik azt állítják, kiismerik magukat a világban - ez legalább egy biztos pont, ők nyilván vagy buták, vagy hazudnak. De minden más bizonytalan. Nézzünk szembe a ténnyel: sosem tudni, mi jár a másik fejében, amikor rád néz, amikor meghív egy italra és elkéri a telefonszámodat. Miért nem hív vissza? Miért tagadtatja le magát? Miért tűnt úgy, hogy akar, és most miért nem akar? A nők tévelyegnek, a férfiak botladoznak: az élet nem más, mint a be nem teljesedő kapcsolatok, a félbehagyott, elbénázott, észre sem vett lehetőségek sora. Ez a film végre megmutatja, hányféleképpen nem értjük egymást.

Vélemény: 

 Vasárnap délután lévén, romantikus filmre vágytam.Ez a film teljesen megfelelt ennek az elvárásnak,bár nem mondanám kiemelkedő filmnek,olyan átlagos inkább,de azért némely dolgokban találtam igazságot ,és végül is felvázolt pár megszokott sémát az emberi kapcsolatokról,és mivel nem volt puncsos,inkább hétköznapi,ezért végül tetszett. A színészi gárda felhozatala sem utolsó,ezért is érdekelt annyira,milyen történet lehet,melyben ennyi ismerős arc szerepel... 
Ebben a filmben is mindenki kapcsolatban állt mindenkivel,erre mostanában kicsit rákattantak a forgatókönyv írók,úgy tűnik. (Valentin nap,Igazából szerelem....)
De nem volt gond,csak már lehetne valami újabb is,nem ez az unalmas fordulat,vagy nem is tudom minek nevezzem. 

5/3.5 





Képek a filmből: