2011. szeptember 23., péntek

Barátság extrákkal

Barátság extrákkal

Online nézhető,itt!

RedAngel bejegyzése:



színes, magyarul beszélő, amerikai-angol vígjáték, 109 perc, 2011 (16)

szereplő(k): 


Justin Timberlake (Dylan)
Mila Kunis (Jamie)
Patricia Clarkson (Lorna)
Jenna Elfman (Annie)
Richard Jenkins (Mr. Harper)
Bryan Greenberg (Parker)
Woody Harrelson (Tommy)
Nolan Gould (Sam)
Emma Stone (Kayl)


Rövid tartalom:


Egy rámenős fejvadász (Mila Kunis) megtalálja az igazi munkaerőt (Justin Timberlake) megbízója számára, akit rövid ostrom után meg is győz, hogy egy új állás kedvéért érdemes New Yorkba költöznie. De közben azon kapja magát, hogy nagyon bejön neki a srác. Sőt, azt is sejti, hogy ő is tetszik a srácnak. Abban viszont mindketten biztosak, hogy a másik tele van olyan tulajdonságokkal, amelyektől egész életükben féltek és menekültek.
A kísértésnek legjobb engedni: az új barátok megegyeznek, szigorúan csak a testiségre koncentrálnak, érzelmek kizárva. Mindketten abban bíznak, hogy így minden nagyon egyszerű marad, de persze tévednek.




Port.hu értékelés: 7,9/10 (43 szavazat)



Vélemény:


Kellemesen csalódtam ebben a filmben. Nem igazán rajongok Justin Timberlake zenéjéért, ezért kicsit előítéletes voltam de ebben a filmben jól alakított. A történet könnyed és szórakoztató. A karakterek szókimondóak olykor nyersek, de pont ettől váltak szimpatikussá és szerethetővé. Gyakran kerülnek vicces szituációba így valóban egy jó hangulatú filmet nézhetünk, ha a Barátság extrákkalt választjuk szombat esti kikapcsolódásnak..
Nem mondom hogy nagy kedvencem lett a film, de akár megnézném máskor is. Tudom ajánlani mindenkinek aki egy könnyed és szórakoztató filmre vágyik.


Történet: 5/4
Karakterek: 5/5
Izgalom: 5/4
Összesen: 5/4