2011. június 20., hétfő

Mozi ajánló / Szerelem kölcsönbe

Szerelem kölcsönbe
Something Borrowed

amerikai romantikus film
108 perc - 2011
12 éven aluliak számára csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott

szereplő(k): 
 
Kate Hudson (Darcy)
Ginnifer Goodwin (Rachel)
Colin Egglesfield (Dex)
John Krasinski (Ethan)

Rövid leírás:  

Rachel (Ginnifer Goodwin) tehetséges ügyvédnő egy menő New York-i irodában, nagylelkű és hűséges barát, és legnagyobb bánatára még mindig szingli amire legjobb barátnője, a jegyben járó Darcy (Kate Hudson) előszeretettel emlékezteti. De a harmincadik születésnapi buliját követően Rachel, a javíthatatlan jó kislány váratlanul Dex (Colin Egglesfield) karjaiban köt ki, akibe a jogi egyetem óta szerelmes és aki történetesen Darcy vőlegénye. A Darcy esküvőjét megelőző hetekben egyre jobban összekuszálódnak a szálak, Rachel pedig lehetetlen helyzetben találja magát: döntenie kell a Darcyhoz fűződő barátsága és élete nagy szerelme között. 

Bemutató: 2011. június 16.


Mozi ajánló / Super 8


Super 8

amerikai fantasztikus családi kalandfilm
108 perc - 2011
16 éven aluliak számára nem ajánlott

Rövid leírás:

1979-ben az Amerikai Légierő lezárta az 51-es körzet egy részét. Minden anyagot vonattal egy szigorúan őrzött létesítménybe szállítottak. Az éj leple alatt a tehervonat látványos balesetet szenvedett, mielőtt elérte volna végső célját; a szállítmány sorsa a mai napig rejtély. Egy titokzatos természetfeletti erő bujkál ebben az átlagos kisvárosban - de vajon ez az erő jó vagy gonosz? Mi a szándéka? Furcsa, megmagyarázhatatlan dolgok történnek. Ismeretlen kormányügynökök érkeznek - de mi célból? Foglyul akarják ejteni ezt az erőt, meg akarják védeni a várost, vagy el akarják hallgattatni a tanúkat? Egy átlagos család a különös események csapdájába kerül. A rejtély kibogozásáért folyó versenyben minden feltárt titok csak még több kérdést vet fel.

Bemutató: 2011. június 16.

Mozi ajánló / Koszorúslányok

Koszorúslányok



amerikai vígjáték
125 perc - 2011
16 éven aluliak számára nem ajánlott

Rövid leírás:

Annie élete egy nagy káosz. Ám amikor megtudja, hogy legjobb barátnőjét eljegyezték, muszáj, hogy ő legyen Lillian koszorúslánya. Bár se pasija, se pénze, Annie átblöfföli magát a drága és bizarr rituálékon. Egy esélye van, hogy minden tökéletes legyen, és megmutassa Lilliannek és a többi koszorúslánynak, mire képes valaki azért, akit szeret. 

Bemutató: 2011.június 9.

Mozi ajánló / Az igazság ára


Az igazság ára
felíratos verzió
The Lincoln Lawyer - with subtitles

amerikai dráma
118 perc - 2011
16 éven aluliak számára nem ajánlott

szereplő(k): 

Matthew McConaughey (Mickey Haller)
Marisa Tomei (Maggie McPherson)
Ryan Phillippe (Louis Roulet)

Rövid leírás:

Az igazság ára (The Lincoln Lawyer) című fordulatos thrillerben Matthew McConaughey a dörzsölt, karizmatikus Los Angeles-i bűnügyi védőügyvédet, Michael „Mick” Hallert alakítja, aki Lincoln Continental kupéjának hátsó ülését használja irodaként. Mick eddig javarészt piti bűnözők védelmét látta el, ám most úgy érzi, megfogta az isten lábát: egy gazdag Beverly Hills-i playboy (Ryan Phillippe) ügyét bízzák rá, akit emberölési kísérlettel vádolnak. Az ügyvéd azt hiszi, könnyű dolga lesz, ám a rengeteg pénzzel kecsegtető eset, amely pofonegyszerűnek ígérkezik, hamarosan halálos játszmává alakul át. Hallernek nemcsak egy hozzá hasonlóan mesteri manipulátorral, de saját lelkiismeretével is meg kell küzdenie. 

Bemutató: 2011.június 9.


Mozi ajánló / Kung fu Panda 2.



Kung fu Panda 2.

amerikai animációs film
90 perc - 2011
12 éven aluliak számára csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott



Rövid leírás:

Pónak teljesült az álma: ő lett a Sárkányharcos. Együtt védi a Béke Völgyét barátaival és mestertársaival, az Őrjöngő Ötössel: Tigrissel, Daruval, Sáskával, Viperával és Majommal.
Ám Po baresz új élete veszélybe kerül, mivel felbukkan egy félelmetes gonosztevő, aki egy titkos, kivédhetetlen fegyverrel akarja meghódítani Kínát és elpusztítani a kung fut. Póra és az Őrjöngő Ötösre hárul a feladat, hogy keresztülutazzák Kínát, szembenézzenek a fenyegetéssel, és legyőzzék azt.
De hogy semmisíthet meg Po egy olyan fegyvert, ami képes megsemmisíteni a kung fut? A múltjába kell néznie, és fel kell tárnia eredetének rejtélyes titkait - csak így lesz képes felszabadítani magában azt az erőt, amelyre szüksége lesz a sikerhez.

Bemutató: 2011. június 2.