2011. április 25., hétfő

Rob Thurman-Éjvilág (Kampány)



Úgy döntöttem csatlakozom a kampányhoz,mely az Éjvilág folytatásáért indult a Molyon!
Aki megteheti,csatlakozzon!!!!



Rob Thurman  sorozatának első kötetéből az Éjvilágból, nem sikerült akkora példányszámot eladni, amennyire a kiadó számított.
Bár, én a könyvet még nem olvastam,de nálam is várólistás,és a napokban tervezem,hogy ezzel a könyvvel folytatom!
Viszont több embertől is nagyon pozitív véleményt hallottam,olvastam,és sajnos egyenlőre az eladott példányszámoktól függ a sorozat folytatása.
A második rész fordítása már elkészült, de a kiadáshoz szükséges keretösszeg hiányzik. A kiadó akkor tudná vállalni a kiadást, ha a boltokban levő kb. 500 db Éjvilág példányszám, legalább a felére csökkenne augusztus elejéig.
Ezért FFG (egyik kedves Moly társam) mozgalmat indított.
A részleteket el tudjátok olvasni a Blogjában.


Rövid tartalom:

"Szörnyek járnak közöttünk.Mindig is itt voltak és itt is lesznek mindörökké.Azóta tisztában vagyok ezzel, amióta az eszemet tudom, ahogy azzal is,hogy én is egy vagyok közülük……Részben, legalábbis. Üdv New Yorkban! Ahol egy troll lakik a Brooklyn híd alatt, egy kobold a Central Parkban, és egy gyönyörű vámpír az Upper Esat Side egyik manzárdjában – és ez csupán a kezdet. Persze a legtöbb halandó embertökéletesen vak marad a természetfelettiek éjszakai életére, de Cal Leandros csak félig ember. Apja sötét vérvonala rémmesékbe illő – és most ő és az egész másvilági fajtája Cal nyomában lohol. Vajon miért? Cal eddig nem igazán akart annyi ideig egy helyben maradni, hogy megtudja a választ.Féltestvérével együtt idáig sikerült egy lépéssel az üldözőik előtt maradniuk, de most Cal apja ismét rájuk bukkant. Cal számára most végre kiderül, hogy mit akarnak, mit akartak tőle mindig is. Ő a kulcsa ördögi tervüknek, hogy a Földön elszabadítsák a Poklot. Cal életének legkeményebb küzdelmében a tét az egész emberiség sorsa… "


Hogy juthatsz Éjvilág-hoz?

Könyvesboltban: 2.690 Ft
A Tuan Kiadó honlapján (önálló kötetként: 1.345 Ft + szállítási ktg., horror csomagban: 2.490 Ft + szállítási ktg.)
Moly-Bolt 2.286 Ft (+ szállítási ktg., vagy személyes átvétel)
Alexandra Online 2.287 Ft (+ szállítási ktg)
Libri 2.556 Ft (+ szállítási ktg)
Bookline 2.287 Ft (+ szállítási ktg)
Szellemlovas 2.287 Ft (+ szállítási ktg)
Vevőpont 1.063 Ft (+ posta, vagy futár ktg.) 
Könyvudvar 590 Ft

FFG-nek köszönhetően,egy kis ízelítőt is kaphattok a könyvből:
Éjvilág (klikk a címre)
A folytatásból:
Holdvilág (klikk a címre)

Aki szeretne csatlakozni az összefogáshoz,azoknak köszönjük a segítséget,és remélem minél többen élvezhetjük Cal és Nico Leandros történetét.