2011. május 18., szerda

Sherrilyn Kenyon: Ördögi tánc

 

 

Sherrilyn Kenyon: Ördögi tánc


Fülszöveg:

Sötét vadász sorozat 4.

Zarek kétségkívül a legmagányosabb Sötét Vadász. Évszázadok óta Alaszkában él száműzetésben. Mielőtt vámpírrá változott, római rabszolgaként elképzelhetetlen kínokon kellett keresztülmennie. Minthogy veszélybe sodorta a testvériséget, most társai az életére törnek.
Astrid az igazság szűzi nimfája. Ő kapja feladatul, hogy ítélkezzen Zarek felett. A vizsgálat során számos eddig nem sejtett titok is a felszínre kerül, és a gyönyörű Astrid nemcsak a jobb sorsra érdemes embert, de a forróvérű szeretőt is megtalálja a Vadászban…
Sherrilyn Kenyon szinte összes regénye vezette már a New York Times bestsellerlistáját. A Sötét vágyak vadásza sorozatból eddig 29 rész jelent meg külföldön, a műfaj rajongóinak nagy örömére.

Moly értékelés: 4,67/47

Vélemény:

Cselekmény leírást tartalmazhat!

Tartottam egy kis szünetet a Sötét vágyak vadásza sorozat olvasásában,és jót tett. Bár lehet,hogy nincs is köze a dologhoz,mert ez a könyv mindenképp a sorozat egyik legjobb kötete.
A történetről: A könyv Zarekről szól,akinek a története egyébként is kíváncsivá tett és nagyon örültem,hogy ez a kötet róla szól.
Zarek nagyon sokat szenvedett,szinte eddigi élete csak a szenvedésről szólt,és most is halálra akarja ítélni Artemisz. (Artemiszt egyre inkább nem szeretem)
Így ismerkedik meg egy Nimfával,aki az ítéletet meghozza felette,és akivel egymásba szeretnek.
A történetben megismerkedhetünk több új szereplővel,és újabb érdekes dolgokat tudhatunk meg a  Sötét vadászokról. (Végre új információk!!)
szereplőkről: Simi lett a kedvencem,a kis démon lány,a cserfességével,a naivságával,és mert olyan kis ártatlan gyilkológép. :)
Zarek akit nagyon sajnálok,hogy ennyire sokat kellett szenvednie,és sokat harcolt azért,hogy végül boldogságra leljen. Bár még erre sem vágyott,mert a sok sérelem ami érte,azt bizonyította számára,hogy ő nem érdemli meg,hogy boldog lehessen. Én őt nagyon megszerettem,mert igenis túl élt mindent,és nagyon tiszta szívű.
Astrid a nimfa,aki meglátta Zarek lelkében a szépet,és küzdött érte.
Acheron az aki még mindig a kedvencem,és már nagyon várom az ő történetét.
Artemiszt pedig szinte ÚÚtálom.....
Röviden összefoglalva: Izgalmas volt,az erotikát is szerettem,nem éreztem túl soknak,épp annyi volt a történetben,amennyi kellett. Ha lesz folytatás el fogom olvasni.

Történet: 5/4,5
Szereplők: 5/4,5
Fordulat: 5/4
Borító: 5/4
Összesen: 5/4,5