2011. január 29., szombat

Karate Kölyök


színes, magyarul beszélő, amerikai-kínai akciófilm, 140 perc, 2010 (12)
Dolby Surround

 



Online nézhető


(megavideo-s link,72 perces időkorlát van!)






 rendező: Harald Zwart
forgatókönyvíró: Christopher Murphey, Robert Mark Kamen
zeneszerző: James Horner
operatőr: Roger Pratt
producer: James Lassiter, Jada Pinkett Smith, Will Smith, Jerry Weintraub
vágó: Joel Negron


szereplő(k):

Jaden Smith (Dre Parker)
Jackie Chan (Mr. Han)
Wenwen Han (Mei Ying)
Taraji P. Henson (Sherry Parker)
Zhenwei Wang (Cheng)
Rongguang Yu (Li mester)
Tess Liu (történelem tanár)
Shijia Lü (Liang)


Rövid Tartalom:

A 12 éves Dre Parker (Jaden Smith) Detroitban a legnépszerűbb fiú, aki egyszer csak Kínában találja magát, ahol édesanyja (Taraji P. Henson) új állást kap.
Dre számára az egyetlen pozitív élmény, amit az új környezetben talál, bájos osztálytársa, Mei Ying, akibe azonnal beleszeret - és bár az érzés kölcsönös -, a kulturális különbségek nem könnyítik meg a barátságot. Dre emiatt egyből szembe találja magát Chenggel, a környék kung fu sztárjával, aki elsőre csúnyán elbánik vele.
Drenek nincs kihez fordulnia, teljesen magára van utalva az idegen országban. Egyedül Han úr (Jackie Chan), a karbantartó áll ki mellette, aki titkon kung fu mester, és aki vállalja, hogy felkészíti a fiút a közelgő kung fu bajnokságra. Itt Dre megmutathatja mire is képes valójában, s rájön, hogy akit le kell győznie az nem más, mint önmaga, és a félelmei.



Vélemény:

Nem tartozik a kedvenceim közé Jackie Chan filmjei,bár az elmúlt években már több filmjét is szívesen megnéztem! Tetszett a történet,de talán egy régi film ugyanezen címen már volt! Ugyanezen történettel ha jól emlékszem,és ez egy újra feldolgozás ha minden igaz! Ettől eltekintve szerintem jó hogy újra elővették a filmet,és szerintem jól is sikerült! Nem bántam meg,hogy megnéztem!

5/4

0 megjegyzés: